De Meerdaagse hike

Momenteel organiseren wij 3 keer per jaar (voor, midden -en eind van het jaar) een groepshike waarbij we 2 of meerdere dagen met elkaar gaan wandelen. Dit kan, afhankelijk van de reis en de afstand, in het binnen -of buitenland zijn.

We hebben ervoor gekozen om deze trips in het weekend incl. de vrijdag te plannen. Hierdoor hoeven deelnemers (indien van toepassing) maar één dag vrij van hun werk te nemen.

We wandelen doorgaans alle drie de dagen en op de zaterdag maken we één lange wandeling. Zondagmiddag nemen we afscheid van elkaar en keert iedereen huiswaarts. Indien mogelijk proberen we deelnemers te stimuleren om met elkaar mee te rijden.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle meerdaagse hikes die we tot nu toe als groep hebben gemaakt.

VOORWAARDEN VOOR DEELNEMERS AAN (MEERDAAGSE) GROEPSHIKES

  • Voor het deelnemen aan onze meerdaagse (groeps)hikes adviseren wij deelnemers een reisverzekering af te sluiten. Wij kunnen hiertoe niemand verplichten maar wij kunnen en willen als Hiker Online niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, diefstal of lichamelijk letsel. Iedere deelnemer is in dergelijke gevallen persoonlijk aansprakelijk voor eventuele financiële gevolgen.