Recent ben ik uitgenodigd voor een waddenlooptocht met de Vereniging ‘De Vrije Wadlopers‘.

Zij organiseren wadlooptochten op maat: kleinschalig, educatief, sportief en enerverend. Wadlooptochten waarin zij de weidsheid en het unieke karakter van het Waddengebied graag met deelnemers delen.

Staat de tocht die eventuele deelnemers willen gaan lopen (met vrienden, familie, kennissen of (personeels-) vereniging) niet op hun site vermeld dan kan contact met hen opgenomen worden en gaan zij kijken hoe ze aan de wensen tegemoet kunnen komen.

Zij kunnen, afhankelijk van het getij, op elke dag van de week een tocht voor geïnteresseerden organiseren. Ook ‘s winters! “Op maat” betekent voor hun tochten met een speciaal karakter, bijvoorbeeld poëzietochten, fotografietochten, Wad & penseel, tochten voor het ontwikkelen van teamgeest en wat mensen verder zelf willen!

Bezoek hun site voor meer info over de vereniging of bekijk hun programma voor 2017 als je zelf een keer mee wilt gaan.

De Vrije Wadlopers
Tagged on:                 

Geef een reactie