(c) P. Willems – FTLB – www.coeurdelardenne.be

Het weekend van 29 september 2017 hopen we weer een mooie groepshike te maken. We hebben dit keer gekozen voor de Belgische Ardennen, omgeving La Roche-en-Ardenne. La Roche-en-Ardenne is een kleine stad in het hart van de Belgische Ardennen in de provincie Luxemburg en vormt de ideale uitvalsbasis voor mountainbiketochten of wandelingen door de Ardense natuur. Dankzij de ligging van het stadje aan de Ourthe is de plaats tevens erg in trek bij kajakkers en kanoërs.

We vertrekken vrijdag 29 september om 7.00 uur vanuit Amstelveen en verwachten zondag 1 oktober rond 18.00 uur weer thuis te zijn. Deelnemers kunnen op eigen gelegenheid naar La Roche-en-Ardenne gaan of er worden afspraken gemaakt om te carpoolen.

Mocht je wat minder wandelervaring hebben, dan is dit geen probleem om mee te gaan. De nadruk ligt niet op het leveren van een sportieve prestatie. We trekken gezamenlijk op als groep en vinden dat een belangrijk onderdeel van onze trips.

(c) P. Willems – FTLB – www.coeurdelardenne.be

De afstand en snelheid wordt aangepast aan alle deelnemers in de groep. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kiezen we een geschikt onderkomen. Informatie hierover, het programma en verdere details worden op een later moment bekend gemaakt.

Zoals al onze trips is ook deze in principe kosteloos. De enige kosten die je maakt zijn voor de reis, het verblijf en het eten. De kosten proberen we altijd minimaal te houden. Zo blijft het leuk.

We kijken weer uit naar een mooie trip. Heb je zin om mee te gaan of wil je eerst meer informatie, vul dan het contactformulier in.

We hopen dat je aanhiked……

Meerdaagse hike Ardennen (België), 29 september t/m 1 oktober 2017
Tagged on:                                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.