Beste wandelvrienden,

van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari hopen we onze volgende groepshike te maken naar het Nationaal Park Eifel in Duitsland. Dit park ligt tussen Nideggen in het noorden en Gemünd in het zuiden, en de Belgische grens in het westen. Het gebied is ca. 10.700 ha groot.

We zullen verblijven in het plaatsje Monschau. Monschau ligt in de smalle en diepe vallei van de Roer, op amper vier kilometer van de Belgische grens. Het is oorspronkelijk een Waalse plaats in het hertogdom Limburg. In 1918 veranderde het stadje onder keizerlijk bevel zijn naam officieel van Montjoie naar de Duitse uitspraak hiervan: Monschau.

We willen, afhankelijk van weer en groepssamenstelling, 3 wandeltochten gaan maken variërend qua lengte. Zaterdag zullen we het langst onderweg zijn. We willen proberen om de mooiste wandelingen uit te kiezen. 

Wil je graag mee met deze groepshike? Laat het ons z.s.m. weten via onze contactpagina.

Graag tot hikes.

Hiker Online

(Foto: Urft Dam, seen from the southern Bank, Eifel National Park, Germany – Attribution: By Arne Hückelheim (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons)

Meerdaagse hike Nationaal Park Eifel (Duitsland), 19 t/m 21 januari 2018
Tagged on:                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.