Beste wandelvrienden,

In januari staat onze volgende groepshike alweer op het programma. Het lijkt ons leuk om bij onze landgenoten in het zuiden van het land op bezoek te gaan. We hebben dit keer besloten om te verblijven in het Pesakerdal. Pesaken ligt ten zuidwesten van Gulpen in het dal van het riviertje de Gulp.

Peëzeke (Limburgs: Peëzeke) is een buurtschap in de gemeente Gulpen-Wittem in de Nederlandse provincie Limburg. De naam van dit buurtschap werd in de veertiende eeuw geschreven als Peipsacken en Pypsacken en is waarschijnlijk afgeleid van een perceel in de vorm van een ‘pijpzak’ of doedelzak.

Ons plan is om op vrijdag, zaterdag -en zondag vanuit onze verblijfslocatie 3 mooie wandeltochten te organiseren. We keren dus na onze tocht telkens terug op ons overnachtingsadres. We hopen weer op een mooie tijd met elkaar in ‘the outdoors’ en zien ernaar uit jullie (weer) te ontmoeten.

Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan z.s.m. op. Of heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Details betreffende het weekend volgen vanzelfsprekend na opgaaf en ruimschoots voor vertrek.

Tot hikes!

(Foto: Poldi Rijke – Eigen werk – CC BY-SA 3.0)

Meerdaagse hike Zuid-Limburg, 18 t/m 20 januari 2019
Tagged on:                                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.