Beste Hikers en Outdoorvrienden,

In de lente, van vrijdag 31 mei t/m 2 juni, willen wij een groepshike organiseren waarbij we 3 dagen willen wandelen en ‘s-nachts buiten zullen verblijven. Deelnemers zullen hun uitrusting voor deze tocht moeten aanpassen. Tent, slaapzak, luchtbed, etc. zullen deze keer onderdeel van hun uitrusting moeten zijn.

Ons plan is om een ABC’tje te doen waarbij we gebruik zullen maken van kampeerfaciliteiten op bivakzones (B). We parkeren onze auto’s op punt A en lopen naar punt B waar we zullen overnachten. De volgende dag lopen we naar ons verblijf op punt C. En op de laatste dag lopen we weer terug naar onze auto’s op punt A.

Voor wat betreft het op orde maken van de uitrusting wijzen wij erop dat veel outdoorspulletjes tegen spotprijzen te verkrijgen zijn bij dumphandels en tweedehands winkels. Goedkoop is zeker niet altijd duurkoop!

Verder bieden wij deelnemers ook de mogelijkheid om spulletjes bij ons te lenen. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Geef je snel op!

Wij zien uit naar deze tocht en hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij. Door deze tocht ruimschoots van te voren aan te kondigen willen wij deelnemers de mogelijkheid geven om zich op tijd op te geven en bijtijds hun uitrusting op orde te brengen.

Voor vragen en info van deelnemers hebben we een speciale WhatsApp groep opgericht. Voor mensen zonder smartphone communiceren we via e-mail.

Hopelijk tot ziens en tot hikes!

Meerdaagse hike voor de Wandel & Outdoorliefhebber, 31 mei t/m 2 juni 2019
Tagged on:                     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.