Beste Wandelvrienden,

Sinds wij eind 2016 met Hiker Online zijn begonnen hebben we eigenlijk vanaf dag één de insteek gehad om alleen meerdaagse groepshikes voor geïnteresseerden te organiseren.

Dit heeft tot gevolg gehad dat we elke keer mooie uitstapjes in binnen -en buitenland hebben kunnen organiseren waarvan de deelnemers achteraf aangaven dat ze een fijne tijd hadden gehad. Voor sommigen was (en is) het ook aanleiding geweest om zich meerdere keren voor een meerdaagse hike op te geven.

Er hebben ons echter signalen bereikt dat er ook mensen zijn die graag mee willen wandelen maar waarvoor een meerdaagse groepshike een te hoge drempel is. Daarom hebben we besloten om in april proefsgewijs een daghike te organiseren om te peilen hoe groot de belangstelling hiervoor is.

Lijkt je dit leuk? Dan ben je van harte uitgenodigd om op zaterdag 6 april met ons mee te gaan te gaan wandelen in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit park is één van de grootste natuurgebieden van Nederland.

In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa  en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied.

Het belooft dus een mooie hike te worden. Afstand ca. 22 km. Deelname is kosteloos. Verdere details worden bekend gemaakt na opgave. Opgeven kan tot 31-3-2019 via de contactpagina hierboven.

We horen graag van jullie. 

Huidig aantal aanmeldingen: 25+

Tot hikes!

Foto rechtenvrij van Pixabay.

 

 

Daghike Drents-Friese Wold, zaterdag 6 april 2019
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.