Beste Wandel -en Outdoorvrienden,

Momenteel zijn we onze volgende meerdaagse groepsactiviteit aan het voorbereiden. Deze zal bij onze zuiderburen in de Ardennen worden gehouden. Locatie houden we nog even voor onszelf maar het beloofd weer een mooi avontuur te worden.

Kosten

We zullen van vrijdag tot en met zondag vanuit één vaste locatie diverse wandelingen gaan maken. Om ons verblijf in de Ardennen voor deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken proberen we de beste faciliteiten te scoren en de kosten van ons verblijf zo laag mogelijk te houden.

Ruim voor de tijd zullen we alle details van deze trip aan de deelnemers bekend maken zodat iedereen goed voorbereid zal zijn.

Ga je mee?

Lijkt het je ook leuk om mee te gaan geef je dan op. Gezien het succes van onze voorgaande trips verwachten wij dat het aantal beschikbare plaatsen snel gevuld zullen zijn.

Dus … wees er snel bij. We zien ernaar uit je te ontmoeten.

Groet en tot hikes!

NB

Voor deze trip hebben we inmiddels een leuke accommodatie geboekt in hartje Belgische Ardennen (Durbuy), een prachtige omgeving om (avontuurlijk) te wandelen. Op dit moment zijn er nog 2 plekken over. Mochten jullie meewillen, wacht niet te lang met aanmelden. Officieel is er een uiterste aanmelddatum tot 1 september echter geldt nu vol = vol 😃

Meerdaagse hike Ardennen (België) 4 t/m 6 oktober 2019
Tagged on:                         

2 reacties op “Meerdaagse hike Ardennen (België) 4 t/m 6 oktober 2019

  • 5 juli 2019 at 18:09
    Permalink

    Ik ga graag mee Walter en Jaco!!! Groeten, Ramon

  • 5 juli 2019 at 20:10
    Permalink

    Welkom Ramon, we doen ons best om er een mooi weekend van te maken. Zien ernaar uit wie er nog meer meegaan … !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.