[Deze daghike is in verband met de maatregelen rond het COVID-19 virus geannuleerd]

Boswachterspad Kootwijk

Op deze tweede Paasdag zullen Corrie en Mirjam de eerste hike voor de vrouwen organiseren. Lekker centraal in Nederland en om te beginnen een klein rondje van bijna 20km. We verzamelen om 10u op een parkeerplaats (gratis) waarna we meteen gaan lopen. Tijdens de eerste 10km maken we kennis met elkaar.

Tijdens de lunch, die je zelf meeneemt, zullen Corrie en Mirjam een korte input geven om tijdens de tweede helft over te kunnen praten. Aan het einde van de hike, zo rond 16u ben je vrij om naar huis te gaan maar we kunnen ook voor je reserveren bij het dichtbij gelegen pannenkoekenhuis. Corrie en ik gaan in ieder geval onze koolhydraten aanvullen 😉

Mocht je wat minder wandelervaring hebben, dan is dat geen probleem. We houden regelmatig pauze en letten op elkaars tempo. De nadruk ligt niet op het leveren van een sportieve prestatie. We trekken gezamenlijk op en vinden dat een belangrijk onderdeel van onze hikes. De afstand en snelheid wordt aangepast aan de groep.

De hikes zijn kosteloos. Je regelt je eigen lunch en betaalt zelf je avondeten.

Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te gaan? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten via het contactformulier rechtsboven in het menu. Dan nemen we op een zo kort mogelijke termijn contact met jou op.

Lady’s daghike Boswachterspad Kootwijk, 13 april 2020 (geannuleerd)
Tagged on:                     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.