Beste wandelvrienden,

Om onze activiteiten een internationaal karakter te geven hebben we een internationale website opgezet. Graag willen wij met dit initiatief met christenen in het buitenland in contact komen die ook een passie hebben voor ‘Hiking & Outdoors‘.

Het lijkt ons leuk om zo een internationaal netwerk van christelijke wandelaars en hikers te leren kennen die met dezelfde passie als wij voor geïnteresseerden activiteiten willen organiseren.

Het idee is eigenlijk vrij eenvoudig. Ze kunnen gebruik maken van het internationale Hiker Online logo en het Hiker Online Instagram account. Zelf kunnen ze naar behoefte in hun eigen taal een website opzetten waarop ze hun activiteiten en verhalen met de wereld kunnen delen. Daarna kunnen ze aan de slag.

Om bekendheid hiervoor te creëren hebben we een Engelse website gemaakt met de titel: Hiker Online International. Mocht je zelf ook vrienden in het buitenland hebben die wel interesse hebben in ons idee? Laat het ons weten.

Happy Hiking … 🥾

Hiker Online gaat Internationaal
Tagged on:         

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.