Beste Lady Hikers!

Onze eerste hike op tweede Paasdag kon door de Coronacrisis helaas niet doorgaan. Nu de richtlijnen steeds meer versoepelen durven we het aan een nieuwe datum te prikken, en wel op zaterdag 11 juli! We zijn nog steeds van plan onze eerste route te lopen namelijk het Boswachterspad in Kootwijk. De dames die zich al eens hebben aangemeld zullen we hierover nog even persoonlijk benaderen.

Nieuwe deelneemsters zijn natuurlijk van harte welkom!

In het kort: we verzamelen om 10u, lopen 10km met een korte pauze tussendoor. Dan nuttigen we onze zelf meegebrachte lunch, lopen nogmaals 10km met tussendoor een korte pauze en sluiten, voor wie wil, af met een heerlijke pannenkoek (eigen kosten)! De hike zelf is gratis.

Stuur ons een e-mail, dan krijg je binnen twee werkdagen reactie en meer informatie.

Wij zien er heel erg naar uit!

Mirjam & Corrie

Ps: Ladies Only 👠

Uiteraard nemen we de geldende COVID-maatregelen in acht.

Lady’s daghike Boswachterspad Kootwijk, zaterdag 11 juli 2020
Tagged on:         

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.