Kerk Marum

Deze wandelroute, uitgezet door Staatsbosboheer, genaamd het Witte Nonnenpad, heb ik (Gertim) gelopen (vanaf de kerk naar Jilt Dijksheide via de ‘oude trambaan‘, nu schelpenpaadje, en dan naar Trimunt en vervolgens over de snelweg, via Haarsterweg, naar het Haarsterbos en dan door dit bos terug naar Marum). Voor meer info zie hier,  hier en ook dit krantenartikel. Dit is echt een mooie route en vrij onverwacht, zo relatief dicht bij de snelweg (maar daar merk je amper wat van). Als je deze route gaat lopen, wel even opletten of er geen motorcross is (dat maakt wel heel veel herrie).

Je kunt onderweg een ijsje kopen, of een bekertje verse melk drinken, van biologische koeienmelk, bij Melktap Trimunt, gemaakt en verkocht door de boer zelf (zie foto’s).

Witte Nonnenpad, 9 september 2020
Tagged on:                         

Geef een reactie