In verband met de huidige corona maatregelen, wordt deze daghike uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

De benen van de dames zijn allang weer bijgekomen van de duinen in Schoorl en de datum voor de volgende hike was eigenlijk meteen al geprikt! Zaterdag 16 januari 2021 willen we een tocht van 18km gaan lopen door de Oostvaardersplassen. Met nog de indrukwekkende film “De Nieuwe Wildernis” in mijn achterhoofd vond ik (Mirjam) een mooie route van de ANWB. Een afwisselend landschap en mooie beloftes van wilde dieren lijkt me dit voor iedereen iets om naar uit te kijken! Dus pak je agenda, prik deze datum en mail ons dat je mee wilt! Nadere informatie volgt nog.

Lady’s daghike Oostvaardersplassen Flevoland 18 km, zaterdag 16 januari 2021 (uitgesteld)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.