Lady hikers! 
 
Na een lange periode van beperkingen kunnen we ons met de versoepelingen niet meer inhouden! We gaan weer! Zaterdag 10 juli gaan we toch echt weer wandelen! Reeds enkele dames hebben zich al aangemeld maar er kunnen er altijd meer bij. Hoe groot de groep ook wordt, we houden afstand en wandelen in paren. Socializen, buitenlucht, zon en bewegen zijn goed voor onze gezondheid en daar gaan we voor!
 
Deze keer willen we gaan wandelen bij de Oostvaardersplassen. Om rekening te houden met de stevige doorstappers en de mensen die wat minder pittig willen, gaan we twee routes volgen: een kortere en een langere. Maar uiteindelijk vertrekken we samen en sluiten we de dag samen af. Samen uit samen thuis! We zien uit naar je aanmelding! 
Lady’s daghike Oostvaardersplassen Flevoland, zaterdag 10 juli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.