Het Rondje Haarzuilens is een mooie wandelroute die je het gebied rond Kasteel de Haar laat ontdekken. 

We verzamelen om 10.00 uur bij beleefboerderij Geertjeshoeve, Thematerweg 5 in Haarzuilens (Vleuten-de Meern), waar we uiteraard beginnen met een koffie-to-go en een versnapering. Uiterlijk 10.15 uur vertrekken we voor onze ochtendhike.

Landgoed Haarzuilens bestaat uit Kasteel de Haar met bijbehorende landerijen. Kasteel de Haar is het grootste kasteel van Nederland. Het bijbehorende landgoed was zelfvoorzienend. Er waren hooilanden voor het vee, een moestuin, boomgaard, eendenkooi, akkers, een dorp en natuurlijk een mooi ontworpen park rond het kasteel. Tijdens deze wandeltocht ontdekken we de rijke cultuurhistorie van het gebied en kunnen we volop genieten van de vele dieren en planten op het landgoed.

Deze route volgt het wandelknooppuntennetwerk, te herkennen aan de gele routebordjes met blauwe cijfers en pijlen. De afstand bedraagt ca. 7 kilometer.

We kijken er naar uit om jullie weer te ontmoeten!

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Wij verzoeken deelnemers om de 1,5 meter (afstand)regel in acht te nemen.

Rondje Haarzuilens – Haarzuilens, zaterdag 27 november 2021
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *