In augustus kiezen we wederom voor een ochtendhike in het Gooi. Het Goois Natuurreservaat beheert en beschermt ca. 2.800 ha. prachtige natuur in ‘t Gooi. Heidevelden, zandverstuivingen, bossen en graslanden om eindeloos in te wandelen. Voorlopig zijn we hier dus nog niet uitgekeken !

De Tafelberg- en Blaricummerheide wandeling (8 km.) voert ons over de heide, door bos, oud akkergebied en langs de schaapskooi. Ook de 36,4 meter hoge Tafelberg mag niet vergeten worden (jawel, de hoogste ‘berg’ in het Gooi). Tijdens deze wandeling kunnen we ook Schotse Hooglandrunderen tegenkomen. Als het goed is staat rond deze periode de heide in bloei, dus de verwachting is dat we kunnen genieten van mooie paarse heidevelden.

Verzamelen bij Café Restaurant De Eendracht, Oude Naarderweg 2, Blaricum

9.30 uur – koffie bij De Eendracht
10.00 uur – start wandeling
12.15 uur – einde wandeling

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Tafelberg- en Blaricummerheide route – Blaricum, zaterdag 27 augustus 2022
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *