De laatste hike van 2022 wordt een bijzondere, anders dan anders. Meestal zoeken we het groen op maar deze keer gaan we voor onze ochtendhike naar een stad. Echt? Jazeker, een heuse Silvester hike door de Domstad!

Utrecht heeft één van de mooiste historische stadskernen van heel Nederland. De grachten, kronkelige straatjes, historische gevels en sfeervolle pleinen maken het een heerlijke plek om urenlang doorheen te dwalen. We zullen tijdens onze hike diverse historische plekken aandoen. Als thema hebben we deze hike “Utrecht Waterstad” gegeven. We lopen naar het verste punt, de Veilinghaven waar 14 historische woonschepen liggen waarvan we er een kunnen bezoeken.

De stad zal de sfeer ademen van kerst/oud & nieuw en het belooft dus een leuke en gezellige hike te worden. Een mooi moment om elkaar te ontmoeten, samen terug te blikken en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. 

Deelnemer Bert verwelkomt ons om 10.00 uur met koffie en een oliebol op het volgende adres: Van der Mondestraat 26 in Utrecht. We kunnen hier met bewonerskorting parkeren maar kom met zo weinig mogelijk auto’s. Spreek desnoods buiten de stad af om het laatste stuk te carpoolen. 

Ook als je niet eerder mee geweest bent, ben je van harte uitgenodigd om met deze ochtendhike mee te gaan.

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Silvester, Utrecht-stad, zaterdag 31 december 2022
Tagged on:                 

2 reacties op “Ochtendhike Silvester, Utrecht-stad, zaterdag 31 december 2022

  • 5 december 2022 at 11:36
    Permalink

    ik meld me aan voor deze bijzondere hike.

  • 13 december 2022 at 20:55
    Permalink

    Leuk Harold, zien we elkaar dan !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *