De Utrechtse Heuvelrug blijft mijn favoriete gebied om te wandelen. Lekker dichtbij huis en een prachtig mooie omgeving die nooit verveelt.  Daarom trekken we voor de ochtendhike van mei richting Driebergen-Zeist. 

De hike bestaat uit twee aan elkaar geknoopte wandelingen van het Utrecht Landschap: Bornia en Heidestein. Beide landgoederen liggen verscholen in de bossen van Driebergen-Zeist. Deze hike voert ons door het afwisselende bos met karakteristieke dennen en overblijfselen van de historische landgoederen. Het meest indrukwekkend zijn de uitgestrekte heidevelden. Op het landgoed Bornia wandelen we over voormalige stuifduinen. Het terrein is heuvelachtig, het bos gevarieerd. Op landgoed Heidestein, op de heidevelden tussen de oude naaldbossen, grazen Drentse heideschapen. Een erg gevarieerde wandeling dus.

Het verzamelpunt en tijdstip van deze hike wordt nog bekend gemaakt.

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Bornia Heidestein-Driebergen, zaterdag 27 mei 2023
Tagged on:                         

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *