Zaterdag 25 februari a.s. trekken we erop uit voor een mooie daghike (De Rollende Heuvels) in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Foto met toestemming overgenomen van de ANWB.

Dit park is bijzonder. Waarom? Vanwege de flora, de fauna én de vergezichten. Vergezichten vanaf bergen, zoals de Holterberg (60 m) en de Grote Koningsbelt (75 m). De ANWB wandelroute ‘Rollende Heuvels’ die door dit park loopt, leidt ons langs een grote kudde schapen (wel 600!), stokoude jeneverbesstuiken, grillige eiken en witte berken. Maar ook wacht ons een pittige klim de Haarlerberg op.

De wandelafstand is ca.19 kilometer. Het belooft dus een avontuurlijke en uitdagende wandeling te worden! Wandelstokken kunnen van pas komen.

We ontmoeten elkaar om 10.30 uur bij: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal en vertrekken om 11.00 uur voor de hike. Heb je interesse om mee te gaan, geef je dan op via het opgaveformulier.

Let op: gezien de afstand en het terrein is deze daghike alleen geschikt voor de geoefende wandelaar.

Daghike Rollende Heuvels – Nijverdal, zaterdag 25 februari 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *