Trek je laarzen aan! staat er bij de beschrijving van deze Natuurmonumenten wandeling. Ons advies zou zijn: trek stevige waterdichte wandelschoenen aan want deze hike gaat over vlonders dwars door een zompig moerasbos, door grazige weilanden en modderige paden.

Dit wordt de 1e ochtendhike in 2023: het Laarzenpad, een avontuurlijke hike nabij het vestingsstadje Naarden en het Naardermeer. Onderweg kunnen we genieten van het uitzicht vanuit twee uitkijkpunten over het Naardermeer. Afhankelijk van het jaargetijde zijn er de volgende vogels te spotten: aalscholvers, rietvogels, de bruine kiekendief en purperreigers. 

Ons verzamelpunt is Gasterij Stadzigt, Meerkade 2a in Naarden. Hier ontmoeten we elkaar om 10.00 uur en starten we met koffie (uiteraard). Om ca. 10.20 uur vertrekken we voor de wandeling. Er is bij de Gasterij voldoende parkeergelegenheid. Rond 12.35 uur zijn weer terug bij ons vertrekpunt.

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Laarzenpad-Naardermeer, zaterdag 28 januari 2023
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *