Voor onze ochtendhike van januari trekken we naar Driebruggen in de provincie Zuid-Holland. Daar lopen we zogenaamde Trage Tocht. Trage Tochten kenmerken zich door veel onverharde paden, door boerenland, natuur en stad.

Ook deze hike gaat door het prachtige Nederlandse landschap vol weiland, polders, sloten, plassen, dijken en langs de Oukoopse molen. Een mooie wandelroute in het Groene Hart, weg van de drukte en toch midden in de Randstad. Liefhebbers kunnen onderweg nog de 8 meter hoge uitkijktoren de Wierickewachter beklimmen.

De paden kunnen erg modderig zijn dus trek stevige en waterdichte schoenen aan! Deze wandeling is iets langer dan een normale ochtendhike, namelijk 10 kilometer.

We verzamelen om 9.30 uur bij Café Custwijk in Driebruggen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Klik hier op de link naar Google Maps.

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van zo’n 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Driebruggen Trage Tocht, zaterdag 27 januari 2024
Tagged on:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *