De Meerdaagse hike

Momenteel organiseren wij 3 keer per jaar (voor, midden -en eind van het jaar) een groepshike waarbij we 2 of meerdere dagen met elkaar gaan wandelen. Dit kan, afhankelijk van de reis en de afstand, in het binnen -of buitenland zijn.

We hebben ervoor gekozen om deze trips in het weekend incl. de vrijdag te plannen. Hierdoor hoeven deelnemers (indien van toepassing) maar één dag vrij van hun werk te nemen.

We wandelen doorgaans alle drie de dagen en op de zaterdag maken we één lange wandeling. Zondagmiddag nemen we afscheid van elkaar en keert iedereen huiswaarts. Indien mogelijk proberen we deelnemers te stimuleren om met elkaar mee te rijden.

De kosten voor deze hike (o.a. accomodatie en eten) proberen we zo laag mogelijk te houden en over het aantal deelnemers gelijkmatig te verdelen. Hiervoor gebruiken wij de ‘Wie Betaalt Wat’ App.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle meerdaagse hikes die we tot nu toe als groep hebben gemaakt.

De Daghike

Sinds 2019 zijn wij, op verzoek van diverse mensen, begonnen met het organiseren van de daghike. Deze hike organiseren wij 2x per jaar, één keer in het voorjaar (lente) en één keer in het najaar (herfst).

Voor deze hike worden alle kosten door de deelnemers zelf betaald. Dit kunnen bijvoorbeeld reiskosten, versnaperingen (koffie, etc) en kosten voor het eten zijn.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle daghikes die we tot nu toe als groep hebben gemaakt.

De Individuele hike

Individuele hikes zijn wandelingen die door deelnemers op privé basis worden gemaakt en die (indien gewenst) op deze website worden gepubliceerd. Wil je ook graag je eigen hikes op internet publiceren? Klik dan hier voor meer informatie.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle hikes die op persoonlijke titel zijn gemaakt.

_ _ _ _ _ _ _

VOORWAARDEN VOOR DEELNEMERS AAN ONZE HIKES

  • Voor het deelnemen aan onze hikes adviseren wij deelnemers een reisverzekering af te sluiten. Wij kunnen hiertoe niemand verplichten maar wij kunnen en willen als Hiker Online niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, diefstal of lichamelijk letsel. Iedere deelnemer is in dergelijke gevallen persoonlijk aansprakelijk voor eventuele financiële gevolgen.

_ _ _ _ _ _ _