De Meerdaagse Hike

Sinds 2016 organiseren wij drie keer per jaar een groepshike waarbij we twee of meerdere dagen met elkaar gaan wandelen. Dit kan, afhankelijk van de reis en de afstand, in het binnen -of buitenland zijn.

We hebben ervoor gekozen om deze trips in het weekend incl. de vrijdag te plannen. Hierdoor hoeven deelnemers (indien van toepassing) maar één dag vrij van hun werk te nemen.

We wandelen alle drie de dagen en op de zaterdag maken we één lange wandeling. Zondagmiddag nemen we afscheid van elkaar en keert iedereen huiswaarts. Deelnemers stimuleren we om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden.

De kosten voor deze hike (o.a. accommodatie en eten) proberen we zo laag mogelijk te houden en worden over alle deelnemers gelijkmatig verdeeld. Hiervoor gebruiken wij de ‘Wie Betaalt Wat’ App. Hiker Online organiseert deze trips kosteloos en verdient op geen enkele manier geld aan haar activiteiten.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle meerdaagse hikes die we tot nu toe hebben gemaakt.

De Daghike

Sinds 2019 zijn wij, op verzoek van diverse mensen, begonnen met het organiseren van de daghike. Deze hike organiseren wij twee keer per jaar, één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. We sluiten de daghike af met een gezamenlijk etentje.

Voor deze hike worden alle kosten door de deelnemers zelf betaald. Dit zijn de reiskosten, versnaperingen (koffie, etc) en kosten voor het eten.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle daghikes die we tot nu toe als groep hebben gemaakt.

De Snelle ‘Hap & Hike’

Sinds dit jaar (2020) hebben we er een nieuwe hike bij. De snelle ‘Hap & Hike’. Het idee is om na het werk, op een doordeweekse dag, een paar uur met elkaar te wandelen. We beginnen met een (snelle) gezamenlijke maaltijd en gaan daarna op pad om een afstand van tussen de 10-15 km te wandelen. Dit kan overal in NL zijn.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle snelle Hap & Hikes die we tot nu toe hebben gemaakt.

De Individuele hike

Individuele hikes zijn wandelingen die door deelnemers in de privé sfeer worden gemaakt en die op deze website worden gepubliceerd. Wil je ook graag je eigen hikes op internet publiceren? Klik dan hier voor meer informatie.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle hikes die op persoonlijke titel zijn gemaakt.

_ _ _ _ _ _ _

VOORWAARDEN VOOR DEELNEMERS AAN ONZE HIKES

  • Voor het deelnemen aan onze hikes adviseren wij deelnemers een reisverzekering af te sluiten. Wij kunnen hiertoe niemand verplichten maar wij kunnen en willen als Hiker Online niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, diefstal of lichamelijk letsel. Iedere deelnemer is in dergelijke gevallen persoonlijk aansprakelijk voor eventuele financiële gevolgen.
  • Afmelden voor een geplande meerdaagse hike kan tot 4 weken voor de bewuste reis. Als deelnemers niet tijdig afmelden delen ze mee in de kosten die voor de accommodatie moeten worden betaald.

_ _ _ _ _ _ _