De Ochtendhike
De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een hike van maximaal 8 kilometer. Deze hike is een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten, lekker te wandelen en te genieten van het buitenzijn. We verzamelen rond 9.30-10.00 uur en beginnen met koffie, starten met de hike en zijn weer terug om ca. 12.15 uur. Regio Amsterdam – Utrecht – Gooi – Hilversum. Deze hikes zijn ideaal als je met hiken wil beginnen, maar ze zijn ook geschikt om je wandelbenen in vorm te houden!

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle Ochtendhikes.

De Daghike
De daghike vindt vier keer per jaar plaats. In elke seizoen organiseren we een mooie hike van zo’n 18-20 kilometer. We beginnen met koffie en gebruiken onderweg een eigen meegebrachte lunch. Tijdens de hike is er volop tijd om elkaar te leren kennen en leuke gesprekken met elkaar te voeren. De daghike kan overal in Nederland plaatsvinden, er zijn genoeg mooie wandelroutes in ons eigen land. Aan het einde van de middag sluiten we de daghike af met een gezellig etentje. Voor de geoefende hiker.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle Daghikes.

De Meerdaagse hike
Minimaal twee keer per jaar organiseren we een meerdaagse hike in Nederland, België of Duitsland. Dit doen we het liefst in een enigszins uitdagende omgeving. De Belgische Ardennen of de Duitse Eifel zijn hiervoor uitermate geschikt. Deze hikes vinden in het weekend plaats, van vrijdagochtend tot en met zondagmiddag. We wandelen alle drie dagen en er is tijdens het weekend veel ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. We verblijven, afhankelijk van het jaargetijde, in een geschikt onderkomen. Dit kan zijn een tent, een blokhut, een vakantiehuis of een appartement. De wandelafstand gedurende het weekend is zo’n 40 kilometer. Voor de ervaren en avontuurlijke hiker.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle Meerdaagse hikes. 

De Zomeravond hike
De zomeravond hike organiseren we niet met een vaste frequentie. Vaak ontstaat het idee spontaan om op een mooie zomeravond een hike te gaan maken. Deze hike, ook wel bekend als de Snelle hap & hike start om 18.00 uur met een hapje eten gevolgd door een hike van zo’n 8-10 km. Voor de working class heroes die aan het einde van de werkdag nog voldoende energie over hebben voor een mooie hike en een goed gesprek. Deze hikes vinden plaats van mei tot en met augustus vanwege de lange zomeravonden. Regio Amsterdam – Utrecht – Gooi – Hilversum. Voor de hiker met gemiddelde wandelervaring.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle Zomeravond hikes.

De Individuele hike
Individuele hikes zijn hikes die door deelnemers in de privé sfeer worden gemaakt en die op deze website worden gepubliceerd. Op deze manier hopen we anderen enthousiast te maken voor de door jouw gelopen hike. Ben je een regelmatig deelnemer van onze hikes en mocht je jouw eigen hikes op deze website willen publiceren, kijk dan hier naar de voorwaarden.

Door op deze link te klikken krijg je een overzicht van alle Individuele hikes.