Ik geef mij op voor de volgende hike:

  op

  Voor onze hikes gelden de volgende voorwaarden:

  1. Wandeltochten van Hiker Online worden geleid door een gids. Van deelnemers wordt verwacht dat zij de instructies van de gids opvolgen, met het oog op de veiligheid van de deelnemers. Hiertoe behoort ook het 'samen uit, samen thuis' principe: van deelnemers wordt verwacht dat zij tijdens de hike bij de groep blijven.
  2. Hiker Online is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen van deelnemers tijdens door Hiker Online georganiseerde wandeltochten.
  3. Hiker Online is niet aansprakelijk voor blessures die het gevolg zijn van deelname aan, door Hiker Online georganiseerde, wandeltochten.
  4. Hiker Online is niet verantwoordelijk voor vervoer van en naar locaties waar wandeltochten worden georganiseerd. Hiker Online organiseert geen vervoer en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Vervoer vindt plaats onder eigen verantwoordelijkheid.
  5. Voor wandeltochten waar kosten aan verbonden zijn zoals de meerdaagse hikes, zal Hiker Online de datum publiceren waarop deelnemers nog kosteloos kunnen annuleren. Bij annulering na deze datum zal Hiker Online gemaakte kosten doorberekenen. Indien er een aanbetaling is gedaan, kan deze niet meer gerestitueerd worden.
  6. Hiker Online behoudt zich het recht om een wandeltocht te annuleren. Indien er een aanbetaling is gedaan zal Hiker Online de aanbetaling uiteraard restitueren.
  7. Hiker Online behoudt zich het recht voor om een aanmelding niet te accepteren in het geval de wandeltocht te zwaar wordt ingeschat in relatie tot de conditie en wandelervaring van de deelnemer. Geadviseerd zal worden om een ander type hike te kiezen.

  Druk op verzenden om jouw opgave te versturen. Je ontvangt een bevestiging via de mail.