Welkom !

Hiker Online is een christelijk ‘Hiking & Outdoors’ initiatief voor mannen en vrouwen. De gedachte erachter wordt verwoord in ons logo. Als christenen zijn we op reis naar de eeuwigheid. De basis van onze pelgrimage hier op aarde is ons geloof in de dood en opstanding van Jezus Christus.

We trekken er geregeld op uit om in een uitdagende omgeving te wandelen en te genieten van het buitenleven. Met onze tochten, die we voor mannen en vrouwen apart organiseren, willen we ons eigen enthousiasme voor wandelen (hiking), trekking en de ‘outdoors’ graag overbrengen op belangstellenden. We maken ééndaagse korte of lange wandelingen of trekken er een paar dagen op uit.

Bij meerdaagse tochten (meestal een lang weekend) verblijven we, afhankelijk van het jaargetijde, in verschillende (eenvoudige) onderkomens. Dit kan zijn een tent, een blokhut, een vakantiehuis/appartement of een gastadres. We zoeken elke keer weer een mooie nieuwe bestemming uit. 

Van onze trips plaatsen we elke keer een kort (foto) verslag zodat iedereen die het leuk vindt kan meelezen. We zouden het te gek vinden als er meer wandelaars aanhaken om mee op stap te gaan. Elkaar leren kennen, samen wandelen, genieten van de natuur, goede gesprekken en veel lachen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Bekijk hier de agenda voor geplande trips.

Mocht je wat minder wandelervaring hebben, dan is dit geen probleem om mee te gaan. De nadruk ligt niet op het leveren van een sportieve prestatie. We trekken gezamenlijk op als groep en vinden dat een belangrijk onderdeel van onze trips. De afstand en snelheid wordt aangepast aan de deelnemers in de groep.

De trips zijn in principe kosteloos. De enige kosten die je maakt zijn voor de reis, het verblijf en het eten. De kosten proberen we altijd schappelijk te houden. Zo blijft het leuk.

Lijkt het je inderdaad leuk om een keer met ons mee te gaan? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten via het contactformulier boven in het menu. Dan nemen we op een zo kort mogelijke termijn contact met je op. 

Tot ‘hikes’