Welkom !

Hiker Online is een christelijk ‘Hiking & Outdoors’ initiatief voor mannen. De gedachte erachter wordt verwoord in ons logo: wij zien ons leven als een wandeling met God en met elkaar. En voor ons is hiken daarom een activiteit waarbij iedereen welkom is. Onze hikes zijn elke keer weer bijzonder, door de uitdaging, de omgeving en de ontmoetingen met elkaar!

Elkaar ontmoeten, samen wandelen, genieten van de natuur en leuke gesprekken. Dat is wat we doen bij Hiker Online. Doordat we verschillende wandelingen organiseren, kan iedereen mee, ook degene met wat minder wandelervaring. Ondanks dat we ervan houden onszelf soms wat uit te dagen, ligt de nadruk niet direct op het leveren van een sportieve prestatie. We trekken gezamenlijk op als groep en vinden dat een belangrijk onderdeel van onze hikes. 

Met onze hikes hopen we anderen te enthousiasmeren voor het hiken en de outdoors. Daarom plaatsen we van alle hikes een (foto) verslag op de website zodat iedereen die het leuk vindt, kan mee genieten. Hopelijk werkt het aanstekelijk. Wij zouden het in ieder geval leuk vinden als je mee op stap gaat. Bekijk hier de agenda voor geplande hikes.

Wil je eerst meer informatie? Laat het ons weten via het contactformulier boven in het menu.  

Tot hikes !
Team Hiker Online