Vanochtend in alle vroegte vertrokken naar Oldenzaal voor een rondje rondom Oldenzaal en De Lutte. O.a. een bezoek gebracht aan De Tankenberg, De 3 Eilandjes, Wilmersberg en de Elfterhuerne. Wat een prachtige dag.

In tegenstelling tot de randstad ligt er in het oosten van het land veel sneeuw en ijs op de binnenweggetjes en is er rijp aan de bomen. De zon scheen de hele dag en dus had ik ook de mogelijkheid voor wat zonnige plaatjes.

Tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat vrienden te bezoeken.

Donderdag 19-01-2017 – Rondom Oldenzaal – De Lutte

N.B.
Op de één of andere manier heeft Sports Tracker een deel van de wandeling niet goed verwerkt. Dit kan te maken hebben gehad met het feit dat ik de batterij van mijn telefoon onderweg met een accu moest opladen. Door de kou was mijn batterij namelijk voortijdig leeg. De statistieken zijn dus waarschijnlijk niet helemaal correct.

Rondom Oldenzaal – De Lutte, 19 januari 2017
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.