Tijdens een kort verblijf in groepsaccommodatie Bij Ons in Haren (NB) hebben Guus en ik een wandeling gemaakt door het land van Maas en Waal. Vanaf de accommodatie zijn we door het historisch stadje Megen gelopen en vandaar uit met de autoveer de Maas overgestoken. Vervolgens zijn we langs de Gouden Ham gelopen: een indrukwekkend en veelzijdig waterrecreatiegebied met allerlei recreatieve voorzieningen.  De Gouden Ham is ontstaan vanuit de zandwinning, waarbij binnen de waterplas drie schiereilanden zijn ontstaan en aan de rand een natuurgebied. In deze tijd van het jaar een stil en uitgestorven gebied. Bij Maasbommel zijn we met een andere veerpont de Maas overgestoken en zo via Megen weer terug naar Bij Ons.

Donderdag 25 oktober 2018, Land van Maas en Waal

 

 

Land van Maas en Waal, donderdag 25 oktober 2018
Tagged on:     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.