Beste Wandel -en Outdoorvrienden,

Afgelopen vrijdag t/m zondag waren we te gast bij onze zuiderburen. Voor deze keer hadden we een A,B,C’tje gepland. We begonnen vrijdagochtend, na onze auto in Poppel geparkeerd te hebben, met onze hike naar de bivakzone in het natuurdomein Hoge Vijvers van Natuur en Bos te Arendonk.

De volgende dag liepen we naar ons volgende overnachtingsverblijf Bivakzone Molenheide. Deze paalkampeerplaats ligt vlak bij de Nederlandse grens in het gemeentebos Molenheide–Poppel, in een schitterende bosrijke omgeving die wordt afgewisseld met akkers. Op zondag, onze laatste dag, liepen we weer terug naar onze auto in Poppel.

We hebben 3 dagen prachtig zomers weer gehad en wat was het weer een prachtige omgeving om in te lopen! Hieronder volgt een overzicht van de route die we gevolgd hebben en de mooiste foto’s van de tocht die we hebben gemaakt.

Voor de liefhebber hebben we ook de link naar het gpx bestand van de route bijgevoegd. Die kun je op deze site downloaden.

Mocht je ook een keer met ons mee willen lopen dan ben je van harte welkom.

Misschien tot hikes!

Meerdaagse hike Antwerpse Kempen (België), 31 mei t/m 2 juni 2019
Tagged on:                                     

2 reacties op “Meerdaagse hike Antwerpse Kempen (België), 31 mei t/m 2 juni 2019

  • 3 juni 2019 at 20:11
    Permalink

    Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Was weer een mooie trip zo te zien. Volgende keer graag weer van de partij !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *