Beste vrienden,

Vandaag opnieuw een Klompenpad. De laatste was me goed bevallen. Het werd het Lint -en Liniepad. Een ontmoeting met leden van een andere wandelclub leverde een aantal mooie hiking tips op die ik voor mogelijke toekomstige wandelingen in het buitenland hoop te gebruiken.

Klompenpaden staan garant voor de mooiste wandelingen in de provincies Utrecht en Gelderland. Wandelend over landgoederen, herstelde historische paden en dwars door boerenland is er genoeg te ontdekken en beleven. De makers van Klompenpaden – Landschap Erfgoed Utrecht en Stichting Landschapsbeheer Gelderland – willen dat wandelaars kunnen genieten van de mooie omgeving.

Lekker struinen door het weiland, kleine doorsteekjes ontdekken, een kop koffie bij een boerenerf. Genieten van frisse lucht, rust en de streek. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Hieronder de route die Petra en ik gelopen hebben en een paar foto’s voor een impressie.

Lint -en Liniepad route.

Tot hikes!

Klompenpad Lint -en Liniepad, zondag 9 mei 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *