Aad is lid van Team Hiker Online.

Mijn naam is Aad Passchier, sportief type, sedert enkele jaren deelnemer en organisator van wandelingen voor Hiker Online.

Het contact met andere hikers en kameraadschap is voor mij de basis.

 

 

 

 

 

 

Evert is lid van Team Hiker Online.

Mijn naam is Evert Westerveld en ik ben eigenlijk nog maar een beginnende hiker. Mijn eerste ervaring stamt van november 2019 toen ik met Hiker Online de Austerlitz daghike meeliep. Het lopen van nieuwe routes en het ontdekken van mooie plekjes vind ik ontzettend leuk om te doen, daarom wil ik me graag inzetten voor Hiker Online door ook zelf hikes te organiseren en te leiden.

Ik hoop veel nieuwe mensen te ontmoeten tijdens de hikes die we organiseren!

 

 

 

Jaco is initiatiefnemer en lid van Team Hiker Online – jaco@hikeronline.nl

Mijn naam is Jaco de Vries, ik ben getrouwd met Debora en samen hebben we twee dochters. Pas op latere leeftijd heb ik ontdekt hoe geweldig wandelen is. Hiken in een mooie uitdagende omgeving, alleen of met anderen en daarbij genieten van Gods schepping is inmiddels één van m’n grote passies.

Sinds 2016 brengen we dit met Hiker Online bij elkaar. Een geweldig initiatief om elkaar te ontmoeten en mooie hikes te maken.

 

 

 

 

 

Walter is initiatiefnemer van Hiker Online – walter@hikeronline.nl

Mijn naam is Walter van der Wolf. Ik ben echtgenoot van Petra en vader van twee zoons en een dochter. Mijn leven lang al ben ik een gepassioneerd avonturier en een vrije vogel. Reizen is dan ook één van mijn geliefde hobby’s.

Ik ben dankbaar dat ik deze passie voor ‘Hiking & Outdoors’ bij Hiker Online een plekkie heb kunnen geven en dat ik dat samen met geloofsgenoten en wandelliefhebbers mag beleven.

Meer info over mijzelf vind je op: https://vanderwolf.wordpress.com/