Afgelopen weekend zijn Debora en ik een weekend naar Maboge geweest, ten zuidoosten van La Roche-en-Ardenne. We verbleven hier in Les Moineaux, een leuk B&B gerund door Carole en Pedro Coppens. Op vrijdag hebben we een wandeling gemaakt bij Nadrin, over de rotsen van Le Hérou en langs de oevers van de Ourthe. Op zaterdag liepen we rond het meer van Nisramont, bij de stuwdam waar de Westelijke en de Oostelijke Ourthe samenvloeien. Twee pittige hikes maar absoluut de moeite waard.  De temperatuur was goed, heerlijk om te wandelen. Een aanrader rond deze tijd van het jaar !

Vrijdag 27 oktober 2017, Nadrin – Le Hérou
Zaterdag 28 oktober 2017,  Lac des deux Ourthes (Barrage de Nisramont)

 

Maboge, Belgische Ardennen, 27-29 oktober 2017
Tagged on:                                     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.