Tijdens het lange Pinksterweekend gekampeerd en mooie wandelingen gemaakt op de Utrechtse Heuvelrug. Uitvalsbasis was camping De Bonte Vlucht, gelegen in de Kaapse Bossen bij Doorn. De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig gebied met verschillende landschappen zoals bos, heidevelden en enkele stuifzanden. We hebben ze alle drie gezien. Het was heerlijk wandel- en kampeerweer, vooral op zondag en maandag: veel zon, ca. 23 graden. Verspreid over 4 dagen hebben we zo’n vijftig kilometer gelopen. Hieronder enkele foto’s, het zijn er niet zoveel. Wat minder door de lens gekeken dit keer om nog meer te kunnen genieten van de prachtige omgeving en het wandelgezelschap.

Vrijdag 18 mei – Amerongen – Leersum / Kaapse Bossen – Leersumsche Veld
Zaterdag 19 mei – Kaapse Bossen – Kasteel Maarsbergen
Zondag 20 mei – Kleine avondwandeling rond camping Bonte Vlucht Doorn
Maandag 21 mei – Bij Austerlitz

Utrechtse Heuvelrug, 18 t/m 21 mei 2018
Tagged on:             

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.