Afgelopen anderhalve week mocht ik een vervolg maken op mijn wandelingen van vorig jaar op Menorca. Toen, je kunt mijn verslag hiervan hier teruglezen, heb ik een aantal delen van de Lange Afstands Wandeling (LAW) de ‘Camí de Cavalls’ gelopen. Dit keer echter wilde ik de gehele wandelroute verder uitlopen. En dat is gelukt.

Het is een hele mooie tocht geweest waarbij ik veel nieuwe en mooie lessen heb mogen leren. Ook was het geweldig om allerlei mensen uit diverse landen te ontmoeten. Ter afsluiting van mijn verblijf op het eiland heb ik wandelend het Klooster del Toro, vlakbij het plaatsje Es Mercadal bezocht. Dit klooster ligt op een bergje (het hoogste punt van het eiland) van waaraf je een prachtig uitzicht hebt op het gehele eiland.

Hieronder een mooie kaart van OpenStreetMap met de route en de mooiste foto’s van mijn reis. De Camí de Cavalls is een echte aanrader voor iedere wandel & natuurliefhebber.

Download

En de foto’s.

LAW Camí de Cavalls (GR223) & Monte Toro, Menorca
Tagged on:                                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *