Beste Wandelvrienden,

Inmiddels hebben we onze wandeltrip bij de zuiderburen erop zitten. We kijken met dankbaarheid terug en mogen ons verheugen in 3 prachtige dagen. Na onze kennismaking op vrijdagochtend zijn we met de eerste wandeling van zo’n 16 km rondom Durbuy begonnen. Het inchecken in ons verblijf in Durbuy kon namelijk pas later op de dag gerealiseerd worden.

Op zaterdag hadden we een wandeling rondom het plaatsje Barvaux gepland. In verband met het jachtseizoen waren bepaalde bosgedeeltes rondom Barvaux helaas voor publiek gesloten. Maar dat mocht de pret niet drukken. We liepen op deze dag zo’n 22km.

Zondag was onze laatste dag en hadden we een hike van zo’n 10 km op het programma staan. Voor deze wandeling zijn we met onze auto’s naar het plaatsje Bomal gereden. Ook hier weer prachtig glooiend landschap en mooie vergezichten.

We hadden alle drie de dagen heerlijk wandelweer en werden alleen op de laatste dag tijdens de laatste paar kilometers van onze wandeling getrakteerd op wat nattigheid. Gelukkig geen onoverkomelijk probleem aangezien ieder van regenkleding voorzien was.

Hieronder volgt een overzicht in Sports Tracker van de routes die we gelopen hebben en de mooiste foto’s van de tocht die we hebben gemaakt.

Mocht je ook een keer met ons mee willen lopen dan ben je van harte welkom.

Misschien tot hikes!

De routes

Vrijdag 4 oktober – Hike Durbuy
Zaterdag 5 oktober – Hike Barvaux
Zondag 6 oktober – Hike Bomal

De foto’s

Meerdaagse hike Ardennen (België), 4 t/m 6 oktober 2019
Tagged on:                                                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *