Beste wandel -en outdoorvrienden,

Afgelopen zaterdag 9 november hadden we onze tweede daghike georganiseerd in Austerlitz op de Utrechtse Heuvelrug. Na een een korte kennismaking bij Eetcafé Ouwekamp, een kop koffie en wat huishoudelijke mededelingen gingen we met zijn allen op pad.

In de middag hebben we een bezoek aan de Piramide van Austerlitz gebracht. Een bouwwerk dat in opdracht van een generaal van Napoleon Bonaparte, De Marmont, werd gebouwd door zijn soldaten. De dag sloten we met elkaar af door een gezamenlijke maaltijd bij het Café waar we elkaar in de ochtend hadden ontmoet.

Hieronder de route die we gelopen hebben (klik zonodig op de foto voor een vergroting) en daaronder enkele foto’s van de dag. Mocht je het ook leuk vinden om een keer met ons mee te lopen dan ben je van harte welkom.

Graag tot hikes!

Daghike Heuvelrugroute Austerlitz, zaterdag 9 november 2019
Tagged on:                                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *