Beste wandel -en outdoorvrienden,

Inmiddels ligt onze meerdaagse hike naar Zeeland al weer een week achter ons en bereiden we ons voor op ons volgende uitje. We kijken echter terug op een geslaagde tijd samen en ondanks de ‘gevreesde’ weersvoorspellingen mochten we ons verheugen op prachtig weer.

Op vrijdag begonnen we met een prachtige wandeling in het Natuurgebied Oranjezon. Het was een mooie dag met veel zon. Veel bos, hei, strand en zee passeerden de revue.

Op zaterdag werden we vergezeld door oud IVN’er Bram Coomans die ons met zijn opgedane kennis der jaren veel wist te vertellen over de flora en fauna in het gebied waar hij zelf is opgegroeid. Ook vertelde hij ons over de watersnoodramp die hij persoonlijk had meegemaakt. Nogmaals dank Bram! We hebben erg van je genoten.

Zondag was onze laatste dag en die hebben we gebruikt om een wandeling te maken in het Krekengebied nabij het Watersnoodmuseum. Daarna hebben we de dag afgesloten met een bezoek aan het museum zelf.

We hadden alle drie de dagen heerlijk wandelweer en werden alleen op de tweede dag getrakteerd op wat nattigheid. En verder op de laatste dag een respectabele stormwind die ons af en toe van onze sokkel blies.

Hieronder volgt een overzicht in Sports Tracker van de routes die we gelopen hebben en daaronder de video’s en de mooiste foto’s van het weekend.

Mocht je ook een keer met ons mee willen lopen dan ben je van harte welkom.

Misschien tot hikes!

De routes

Vrijdag 7 februari – Oranjezon
Zaterdag 8 februari – Schelphoek
Zaterdag 8 februari – Westenschouwen
Zondag 9 februari – Krekengebied Ouwerkerk

De video’s

De foto’s

Meerdaagse hike Zeeland, 7 t/m 9 februari 2020
Tagged on:                                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *