Beste Hiking -en Outdoorvrienden/vriendinnen,

Allereerst willen wij aan het begin van dit nieuwe jaar aan al onze geïnteresseerden, deelnemers, vrienden en betrokkenen (ver en dichtbij) een nieuwjaarsgroet overbrengen. Naast al het goede wat er toe te wensen valt, in ieder geval voor 2020 vele mooie wandel -en outdoormomenten toegewenst voor de nodige rust en bezinning in deze hectische wereld. 

Één van onze verlangens voor 2020 is dat wij het fijn zouden vinden als er een vrouwelijke tak wordt opgericht binnen Hiker Online. Daarvoor kijken we uit naar twee vrouwen met een hart voor de Here Jezus en de Bijbel en met een passie voor Hiking & Outdoors. Het idee is heel eenvoudig: een aantal keer per jaar met een aantal vriendinnen, en/of vrouwen met interesse voor Hiking & Outdoors, een daghike of meerdaagse hike organiseren.

Hiker Online is een christelijk initiatief waarbij onze passie voor Hiking & Outdoors en de liefde voor de Here Jezus de drijfveer is tot het organiseren van onze activiteiten. Iedereen is welkom om mee te gaan. Dit betekent dat de groep deelnemers zeer divers kan zijn, ieder met zijn eigen ‘heden en verleden’. Het vereist wat tact en vaardigheid om alle deelnemers de aandacht te geven die ze nodig hebben.

Voor de opzet van een vrouwelijke tak kan er gebruik gemaakt worden van het Hiker Online logo en de website. Verder kunnen we geïnteresseerden voorzien van praktische tips en adviezen en is het geheel aan de vrouwelijke initiatiefnemers om er handen en voeten aan te geven.

Zie jij jezelf dit doen en denk jij dat je dit kunt? En zo ja, zou jij een ‘soulmate’ kennen die daar ook visie voor heeft? Laat het ons dan weten. Wij zullen dan op korte termijn een afspraak met je maken zodat we met elkaar de details kunnen doornemen. 

Een hartelijke wandelgroet,

Jaco & Walter

Hiker Online

Foto door Holly Mandarich

Nieuwjaarsgroet 2020 & Hiker Online Vrouwen
Tagged on:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *