Beste wandel -en outdoorvrienden,

Even voor half zes kwam ik aanrijden bij café restaurant de Eendracht, Blaricum, met vier man in de auto. We kregen een tafel buiten op het terras en even later waren we compleet, zeven man.

De ‘Eendrachtburgers’ en ‘Iceteas’ gingen er goed in, ook de sfeer na maanden elkaar niet gezien te hebben uitstekend. Vanuit het terras liepen we zo de hei op, net in bloei, voor de Trage Tocht Blaricum, zandpaden, goed te doen. Via verschillende bossen, loof -en naald, kwamen we weer terug op de hei en om half tien op de parkeerplaats bij de auto’s.

Ik heb kaartjes uitgedeeld en mensen uitgenodigd voor andere groepsactiviteiten van Hiker Online. Ik ben dankbaar voor de fijne gesprekken met de deelnemers en veilige terugkomst thuis. Hieronder de route en een paar foto’s voor een impressie.

(Klik op de foto voor een vergroting…)

Tot hikes,

Aad

Snelle hap & hike Trage Tocht Blaricum, 6 augustus 2020
Tagged on:                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *