Beste wandel -en outdoorvrienden,

Gisteravond mochten we het grootste deel van deze wandeling lopen. Heerlijk om er weer uit te zijn. We werden getrakteerd op wat regen en prachtige luchten. Moesten een stuk van de wandeling, i.v.m. het broedseizoen, omlopen. Hier een link naar de route in SportsTracker en hieronder de mooiste foto’s voor een impressie.

Over de volgende hap & hike wordt alweer nagedacht. We denken erover om op regelmatige tijden na het werk en in de avond een wandeltochtje te plannen en zullen elke keer daarvan hier een aankondiging plaatsen. De bedoeling is dan om vòòr of tijdens de hike wat te eten met elkaar en dan te wandelen.

Vinden jullie het ook leuk om mee te gaan? Laat het ons weten. Aanmelden is niet persé nodig. Zodra de locatie bekend is kun je ad hoc beslissen of je meegaat.

Tot hikes!

Snelle hap & hike Trage Tocht Haastrecht, 4 juni 2020
Tagged on:                 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.