Als je kijkt, zie je altijd wel iets. Iets moois, iets bijzonders, iets opvallends, iets grappigs…. Wat dacht je van een dansend stel op een balkon, een tractor die een boom inrijdt of een paar vissen op het droge.

Vandaag een rondje vanuit huis over de oude spoorlijn naar Wilnis (Bellopad), langs de Ringvaart en de Herenweg weer naar Mijdrecht terug. Langs de Ringvaart even stilgestaan bij het monument ter nagedachtenis aan de dijkdoorbraak op 26 augustus 2003. Een heftige gebeurtenis voor de inwoners van het Utrechtse dorp Wilnis.

Er stond een harde wind maar de temperatuur was zacht. Prima wandelweer dus.  

Hierbij de link van de route via Sportracker opgenomen.

Rondje Wilnis-Mijdrecht, zondag 28 maart 2021
Tagged on:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *