Beste wandelvrienden,

De Noord-Hollandse duinen zijn onmisbaar in de drinkwatervoorziening. PWN zorgt ervoor dat de duinen gezond blijven en houdt de rijkdom aan flora en fauna in het duin in stand. Zij beheren meer dan 7.300 hectare schitterend natuurgebied tussen Zandvoort en Bergen: het Noordhollands Duinreservaat, het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en landgoed Marquette.

Je kunt er heerlijk wandelen. Er lopen bijna 50 gemarkeerde wandelroutes door deze duingebieden. De ideale manier om kennis te maken met het veelzijdige duin- en bosgebied tussen Bergen en Zandvoort. De kortste route is 2 kilometer en de langste 17, dus voor elk wat wils.​

Wandelroutes vindt je op www.natuurwegwijzer.nl​.

Hier de wandelroute die we afgelopen donderdag hebben gelopen en beneden wat foto’s voor een impressie.

Tot hikes!

Castricum, Ingang Johanna’s Hof – Groene Route (Zuidkant), donderdag 20 mei 2021
Tagged on:                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *