Beste Wandelvrienden,

Stichting Het Utrechts Landschap is dé beschermer van natuur en erfgoed in de provincie Utrecht. Ze zijn in 1927 opgericht. Utrechts Landschap heeft 600 vrijwilligers, 24.500 Beschermers en 62 Bedrijfsvrienden. Ze kopen natuur en erfgoed aan, ontwikkelen het indien nodig en stellen het open voor publiek.

Gisteren met Aad Wandelroute Kozakkenput in het Zeisterbos gelopen. We hebben per ongeluk 4 kilometer van de noordkant van de wandeling afgesneden. Dus als je hem gaat lopen, kijk uit dat je de route goed in je hoofd hebt zitten.

De route in SportsTracker die we gelopen hebben vind je hier en hieronder een paar foto’s voor een impressie.

Tot hikes!

Wandelroute Kozakkenput Zeisterbos, donderdag 27 mei 2021
Tagged on:                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *