Beste vrienden,

Deze maand heb ik uitgebreid de tijd genomen om de Westwijk in Amstelveen te bewandelen en te verkennen. Het mooie van Hiking & Outdoors is dat je voor de schoonheid buiten niet naar de andere kant van de wereld hoeft af te reizen. Er is zoveel moois in onze eigen omgeving te zien.

In principe leg ik bij Hiker Online al onze hikes die we lopen vast zodat anderen de routes kunnen bekijken maar dit keer wilde ik het anders doen. Zo vaak heb ik andermans gpx-bestanden op mijn Garmin Etrex 30 (2e hands van Marktplaats) gedownload en gelopen dat ik nu eens zelf wilde proberen alle wandelingen, van klein tot groot, in gpx-formaat vast te leggen en later op mijn eigen laptop op te slaan.

Met behulp van het gratis programma Sports Tracker, wat als App op je mobiel te downloaden is, neem je iedere route die je loopt op. Als je klaar bent met de wandeling biedt de App, naast de mogelijkheid om je gelopen route te bekijken, je ook de functionaliteit om de gelopen route als gpx bestand elders op te slaan. Dit kan met de Export funtie. Dat is erg handig want zo kunnen anderen je route ook op hun gps-trackers downloaden en wandelen.

Hieronder de bewandelde routes in Sports Tracker, een gezipt bestandje met de GPX routes om te downloaden en wat foto’s voor een impressie.

Tot hikes!

Rondje Westwijk XS
Rondje Westwijk S
Rondje Westwijk M
Rondje Westwijk L
Rondje Westwijk XL
 
Download
Rondje Westwijk XS – XL, juli 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *