Beste (wandel)vrienden,

Gisteren hebben we met een mooie groep van 14 man het Zoddenpad in Tienhoven bewandeld. Aad had het uitje goed in elkaar gezet. We begonnen met een versnapering bij Streekmuseum Vredegoed in Tienhoven wachtend tot de groep compleet was.

Daarna begonnen we met de wandeling door de polders. We wandelden over laagveen, door bos en boerenland op de grens van polderland en de Utrechtse Heuvelrug. De lunch werkten we naar binnen in de tuin van een gastvrije boerin die ons tevens voorzag van (gratis!) koffie en thee. Die mogelijkheid was geweldig.

Bij terugkomst wachtte ons een rondleiding in het museum door de vriendelijke vrijwilligers die daar werken. Bedankt daarvoor! Om de innerlijke mens weer wat te versterken sloten we de dag af met een goed verzorgde maaltijd in Restaurant ‘Het Olde Rechthuys‘ in Tienhoven. Alles bij elkaar een geslaagde tocht.

Voor een impressie van ons uitje hieronder de foto’s.

Mocht je ook een keer mee willen lopen? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Tot hikes!
Team Hiker Online

Fotografie met medewerking van: Ab Kema, Eduard Dozy, Meysam & Issy

Daghike Zoddenpad Tienhoven, zaterdag 24 juli 2021
Tagged on:                     

Eén reactie op “Daghike Zoddenpad Tienhoven, zaterdag 24 juli 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *