Beste vrienden,

De Bovenkerkerpolder heeft meer te bieden dan je in eerste instantie zou denken. Er is meer te zien dan alleen dat wat de Middenweg, die er doorheen loopt en die Amstelveen met Uithoorn verbindt, je van de omgeving laat zien.

Ik heb 3 wandelingen gemaakt, van Small tot Large, en ze weer in een gpx-bestandje vastgelegd. Voor wie de polder zelf wil ontdekken zijn ze te downloaden door het zip-bestandje hieronder op je PC, tablet of mobiel op te slaan en uit te pakken.

Ook hieronder de routes in SportsTracker en wat foto’s van de polder en omgeving voor een impressie.

Tot hikes.

Bovenkerkerpolder S
Bovenkerkerpolder M
Bovenkerkerpolder L
 
Download
Rondje Bovenkerkerpolder S-L, zondag 22 augustus 2021
Tagged on:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *