Na 5 jaar zijn Walter en ik eindelijk weer een keer samen op pad geweest. We kozen voor een wandeling in de omgeving van Huizen en voor een kanotocht over de Vinkeveense Plassen. Een mooie combinatie van Hiking & Outdoors.

Een prachtige zonsopgang liet zien dat het een mooie dag zou worden. Het vertrekpunt voor de hike was het Café Theehuis Bos & Hei aan de Oud Huizerweg in Naarden. De wandeling ging grotendeels door het Naarder Eng, een natuurgebied van het Goois Natuurreservaat ten oosten van Naarden en noordwestelijk van Huizen. Het is een afwisselend natuurgebied dat bestaat uit akkers, eikenbossen en houtwallen. Verrassend mooi.

Bij Vinkeveen Haven huurden we een Canadese kano waarmee we een mooie tocht over de Vinkeveense Plassen hebben gemaakt. In de plassen liggen veel legakkers en 12 zandeilanden, ideaal om aan te meren voor een eigen meegebrachte lunch. Het was prachtig nazomerweer en daarom goed toeven op het water. Heerlijk relaxed, genieten !

Het was goed om weer eens samen op pad te zijn. Lekker bijgekletst en de batterij weer voldoende opgeladen. Moeten we vaker doen, Walter. In ieder geval niet weer 5 jaar wachten !

Bekijk hier gelopen Wandelroute Huizen via Strava.

Wandelroute Huizen – Kanotocht Vinkeveense Plassen, zaterdag 18 september 2021
Tagged on:             

One thought on “Wandelroute Huizen – Kanotocht Vinkeveense Plassen, zaterdag 18 september 2021

  • 19 september 2021 at 08:46
    Permalink

    Hoi Jac, nee eens in de 5 jaar is wat mij betreft te gortig haha… Dank voor de fijne tijd samen. Het was goed. Zegen en groet, W.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *