Vandaag hielden we onze eerste ochtendhike. Er waren 8 enthousiaste deelnemers dus een leuk groepje om mee op stap te gaan. We verzamelden bij Bakkerij ‘De 7 heerlijkheden’, een prima plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van een heerlijk bakje koffie. 

Om 10.00 uur vertrokken we voor de Overmeerroute wandeling. Na het verlaten van de hoofdstraat loop je het Ankeveense pad op en duik je het buitengebied in waarbij je direct verrast wordt door de schoonheid van de omgeving. Door corona hebben sommigen elkaar langere tijd niet gezien dus er was veel om over te praten. Soms zoveel dat we niet moeten vergeten op de mooie omgeving te letten en ervan te genieten. De wandelroute is erg gevarieerd en met name het stuk langs de Vecht is mooi. Na 7 kilometer komen we terug in Nederhorst den Berg en strijken we neer op het terras van dé ontmoetingsplek van Nederhorst den Berg, Het Spieghelhuys.

We zitten aan de doorgaande straat in het dorp en dat is te merken: met veel herrie komt er een stoet mooie Ferrari’s voorbij en even later nog een horde knetterende Kreidler brommers. Wel erg leuk om te zien. We genieten van de lunch en om circa 12.45 uur nemen we afscheid van elkaar. Mannen, het was leuk, tot de volgende hike!

Hartelijke dank aan degenen die foto’s hebben aangeleverd. De hike is hier te bekijken. 

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Overmeerroute – Nederhorst den Berg, zaterdag 25 september 2021
Tagged on:                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *