Voor onze december ochtendhike vertrokken we vanochtend richting Noordwijk. Op de parkeerplaats TOP Noordwijk ontmoetten we elkaar onder het genot van een lekker bakje koffie. We waren dit keer met z’n vieren, een klein groepje dus.

Het boswachterspad Kachelduin en Malote bestaat uit twee uitgezette routes (groen en blauw) en vormen samen een prachtige wandeling van zo’n 8 kilometer door het Hollands Duingebied. Er hing een dichte mist waardoor we de uitzichten moesten missen. Zo zouden we vanaf het uitzichtpunt Kachelduin de zee moeten zien liggen, maar helaas was dit niet het geval. Halverwege zijn we heel even van de route afgeweken om richting het strand te lopen maar ook hier ontnam de mist het zicht op de zee. Vanuit het bos in Noordwijk zie je de bollenvelden liggen. In de maanden april en mei moet dit een prachtig kleurrijk gezicht zijn.

Het gebied is enorm heuvelachtig en maakt dat de wandeling uitdagend en pittig is. Grotendeels gaat de wandeling  over onverharde paden. Het was heerlijk om weer buiten te zijn en leuk om elkaar weer ontmoet te hebben.

Dit was de laatste ochtendhike van 2021. Op 29 januari 2022 hopen we elkaar weer te ontmoeten. Houd de website in de gaten voor de aankondiging. 

De wandeling is hier via Strava te bekijken.

De ochtendhike is een maandelijks terugkerende hike. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een wandeling van maximaal 8 kilometer. Je bent van harte welkom.

Ochtendhike Boswachterspad Kachelduin en Malote – Noordwijk, zaterdag 18 december 2021
Tagged on:     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.