Beste wandelvrienden,

Helaas hebben de covid maatregelen er in 2021 voor gezorgd dat we niet alles binnen ons programma hebben kunnen organiseren. Zo hebben we geen meerdaagse hikes kunnen houden wat we uiteraard erg jammer vinden. We hopen dat dit in het nieuwe jaar toch snel weer een keer mogelijk is. Een weekend op stap met mooie hikes en veel gezelligheid hebben we enorm gemist.

Toch zijn er wel een aantal mooie daghikes georganiseerd voor zowel de vrouwen als de mannen. In juli waren er bijvoorbeeld 14 man aanwezig voor de Zoddenpad wandeling en ook de vrouwen onder leiding van Corrie en Mirjam hielden o.a. een prachtige daghike over de Veluwe in de buurt van Garderen.

De activiteiten voor Hiker Online International zijn gestopt. Het team van Hiker Online is dit jaar uitgebreid met Evert Westerveld. Gaaf dat hij zijn bijdrage wil leveren aan het mee organiseren van de hikes. Het was Evert zijn idee om ochtendhikes te gaan organiseren.

En daar zijn we inderdaad in september mee gestart. Elke laatste zaterdagochtend van de maand ontmoeten we elkaar voor een hike van maximaal 8 kilometer. Deze hike is een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten, lekker te wandelen en te genieten van het buitenzijn. Heerlijk om zo de zaterdag te beginnen. We hebben prachtig gewandeld in o.a. de Soesterduinen, bij Haarzuilens en bij Noordwijk. Voor 2022 is dit zeker een blijver!

Ondanks een blessure hier en daar werd er individueel wel regelmatig gewandeld en sommigen van ons plaatsten hiervan een fotoverslagje op de website. 

Het was fijn om ook dit jaar weer aantal nieuwe gezichten te zien. Het wandelvirus krijgt nog steeds mensen te pakken. En gelukkig maar want wandelen is en blijft supergoed voor je gezondheid ! Erg leuk dat we deze enthousiaste hikers mochten verwelkomen. Hopelijk gaan we nog lang met elkaar op stap.

Tot zover een update over 2021. We willen iedereen bedanken die er dit jaar bij was. Ondanks dat we graag meer hadden willen doen, zijn we toch dankbaar voor het afgelopen jaar en kijken vol verwachting uit naar 2022.

Wij wensen jullie allemaal een gezellige jaarwisseling toe en een gezond nieuw jaar.

Tot hikes in 2022!
Team Hiker Online

Terugblik 2021 en nieuwjaarsgroet 2022
Tagged on:         

2 thoughts on “Terugblik 2021 en nieuwjaarsgroet 2022

 • 27 december 2021 at 17:28
  Permalink

  Mooi en boeiend jaaroverzicht! Als ik voldoende hersteld ben van mijn 2 kankers hoop ik mee te gaan hiken,
  Een voorspoedig en gezond wandeljaar 2022.
  Arreviderci

 • 31 december 2021 at 23:35
  Permalink

  We zien je graag Peter. Sterkte met je herstel ! Het allerbeste voor 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *