Beste Hikers en Outdoorvrienden,

Zoals beloofd in mijn vorige blog over de ‘Via Monastica’ nu een kort vervolg van mijn wandeling richting het zuiden van Frankrijk. Vanaf Ham-sur-Meuse besloot ik om strategische redenen om in de Maasvallei te blijven. Mijn nieuwe route was een deel van de ‘Voie Verte Trans-Ardennes‘.

Deze route, die loopt van Givet naar Mouzon, heb ik de laatste keer gevolgd tot Revin. Een mooie pdf van deze route is hier te vinden en te downloaden.

In Revin heb ik de trein terug gepakt richting België en Nederland. Het is voor mij qua openbaar vervoer de meest efficiënte plek om de volgende keer mijn auto te parkeren zodat de reis terug niet al te veel tijd in beslag gaat nemen.

De volgende keer hoop ik weer terug te keren naar een nieuwe Pelgrimsroute die van Rocroi naar Vézelay loopt. Maar daarover de volgende keer meer. Hieronder een fotoverslag van de route van Ham-sur-Meuse naar Revin.

Tot hikes!

‘Voie Verte Trans-Ardennes’, een LAW door het Franse Maasdal
Tagged on:                                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *