Gisteravond kwamen we bij elkaar voor onze 4e Snelle hap & hike. Dit keer was het verzamelpunt Lekkerrr bij Spoorzicht in Baarn.

Na een korte kennismaking en begroeting mochten we op aanwijzing van het personeel per 2 personen aan een tafeltje op het terras neerstrijken. Alles volgens de RIVM-voorschriften uiteraard. Een leuke plek met goed uitzicht op de spoorlijn waar zo’n beetje elke 10 minuten een trein voorbij dendert. De patat en snacks werden vlot bezorgd en smaakten fantastisch. Om 19.00 uur waren we klaar om te vertrekken voor de Groene Wissel wandeling van 13 kilometer. Het zou een behoorlijke uitdaging worden om voor het donker terug te zijn. Gelukkig had Aad de route al eerder verkend en konden we de pas erin houden. Het was een mooie wandeling door het Baarne bos, langs Paleis Soestdijk, kasteel Drakenstein, kasteel Hooge Vuursche en door het landgoed Groeneveld. Er viel veel te zien en veel te fotograferen. Om 21.15 uur begon het al behoorlijk donker te worden maar het einde was bijna daar…. 

Met Lekkerrr bij Spoorzicht in het zicht begon het zacht te regenen, de eerste druppels van de avond. We kijken terug op een hele leuke hap & hike. In het voorjaar 2021 gaan we weer verder met de Snelle hap & hikes.

Link naar de route: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-baarn/10981/

Snelle hap & hike Groene Wissel Baarn, 27 augustus 2020
Tagged on:                     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *